Snelle leveringstermijn 5 tot 8 werkdagen snelle leveringstermijn
B2B Levering direct uit fabriek levering direct uit fabriek
Kwaliteit voor kleine en grote oplages kwaliteit
Al 35 jaar ervaring 35 jaar ervaring
Made in Belgium Made in Belgium
Snelle leveringstermijn 5 tot 8 werkdagen
B2B Levering direct uit fabriek
Kwaliteit voor kleine en grote oplages
Al 35 jaar ervaring
Made in Belgium
MENU
SLUIT

Aluscreen en Goossaert Label Sign Safety slaan handen in elkaar

  • 25 oktober 2023

Al meer dan 40 jaar is Aluscreen een toonaangevende speler in de wereld van de permanente bedrukking op aluminium en kunststoffen. Onder impuls van Carmen Vermeersch en Jan Oost kende Aluscreen de laatste 10 jaar een sterke groei en werd het een gevestigde waarde in de sector.

Een professioneel team en een lean, modern en innovatief productieproces maken van Aluscreen een performante en betrouwbare organisatie. Een bedrijf met geëngageerde mensen die zich dagdagelijks 100 % inzetten om de klantennoden om te zetten in een gepersonaliseerde oplossing.

Na 10 jaar onder leiding van Jan en Carmen is het tijd voor een nieuw hoofdstuk: Aluscreen en Goossaert worden zusterbedrijven. Aluscreen blijft volledig zelfstandig opereren waarbij de dagdagelijkse leiding in handen komt van Emiel Steen. Belangrijk hierbij is dat het familiale DNA en de ambitie van Aluscreen behouden blijft, en dat Aluscreen samen met zijn medewerkers verder kan groeien en kan blijven investeren in innovatieve en duurzame oplossingen.

Aluscreen matcht hierbij in visie en complementariteit qua activiteiten perfect met de firma Goossaert, al meer dan 80 jaar de specialist in visuele signalisatie- identificatie- en veiligheidsoplossingen. Deze stap betekent dan ook een versterking voor beide bedrijven.


Samenwerken?

Zowel qua techniek, materiaal als ontwerp gaan we op zoek naar de beste oplossing om je doelstellingen te bereiken.

* Veiligheid          * Identificatie          * Reglementering          * Branding