Snelle leveringstermijn 5 tot 8 werkdagen snelle leveringstermijn
B2B Levering direct uit fabriek levering direct uit fabriek
Kwaliteit voor kleine en grote oplages kwaliteit
Al 35 jaar ervaring 35 jaar ervaring
Made in Belgium Made in Belgium
Snelle leveringstermijn 5 tot 8 werkdagen
B2B Levering direct uit fabriek
Kwaliteit voor kleine en grote oplages
Al 35 jaar ervaring
Made in Belgium
MENU
SLUIT

Frezen

Graveren - Frezen

Bij frezen wordt het materiaal (metalen, kunststoffen, enz.) machinaal bewerkt met behulp van een frees. Aluscreen beschikt over CNC gestuurde vlakbed-freesmachines waarmee we alle non-ferrometalen (koper, messing, aluminium) en kunststoffen volgens de door jou gewenste vorm kunnen frezen.

Aluscreen investeerde sterk in het digitaliseren van de workflow, waardoor we de materialen zonder stilstand of manuele instelling volcontinu kunnen frezen. Daardoor kunnen we jouw bestelling snel en efficiënt afwerken, terwijl we aan de hoogste kwaliteitseisen blijven voldoen.

Daarvoor gebruiken we een conveyor systeem, dat de freesmachine aan de hand van een QR-code automatisch instelt volgens de uit te frezen vorm en met de juiste tools (snelheden, freesbits, koeling,…). Ook de freeswissels worden hiermee automatisch uitgevoerd waardoor de machine volcontinu blijft draaien.

Voordelen van frezen bij Aluscreen

  • Door het volcontinu systeem van laden, freeswissel en ontladen, gekoppeld met onze digitale workflow zijn efficiënt werk en snelle levering mogelijk.
  • Zowel kleine als grote oplagen zijn, dankzij het automatische proces, prijscompetitief te maken.

Veelgestelde vragen over Frezen

Welke materialen kan Aluscreen frezen met hun CNC-gestuurde vlakbed-freesmachines?

Aluscreen kan alle non-ferrometalen (koper, messing, aluminium) en kunststoffen frezen volgens de gewenste vorm van de klant.

Hoe draagt de geautomatiseerde workflow bij aan de efficiëntie van Aluscreen’s freesdiensten?

De geautomatiseerde workflow stelt Aluscreen in staat om materialen zonder stilstand of manuele instelling continu te frezen, wat resulteert in snelle en efficiënte verwerking van bestellingen met behoud van hoge kwaliteitseisen.

Wat is het conveyor systeem en hoe helpt het bij het frezen?

Het conveyor systeem is een automatisch instelsysteem dat de freesmachine aan de hand van een QR-code instelt volgens de uit te frezen vorm en met de juiste tools (snelheden, freesbits, koeling, etc.). Het systeem voert ook automatisch freeswissels uit, waardoor de machine continu blijft draaien.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van CNC-gestuurde vlakbed-freesmachines bij Aluscreen?

CNC-gestuurde vlakbed-freesmachines zorgen voor nauwkeurige en consistente bewerking van materialen, wat resulteert in een hoge kwaliteit van het eindproduct.

Samenwerken?

Zowel qua techniek, materiaal als ontwerp gaan we op zoek naar de beste oplossing om je doelstellingen te bereiken.

* Veiligheid          * Identificatie          * Reglementering          * Branding