Snelle leveringstermijn 5 tot 8 werkdagen snelle leveringstermijn
B2B Levering direct uit fabriek levering direct uit fabriek
Kwaliteit voor kleine en grote oplages kwaliteit
Al 35 jaar ervaring 35 jaar ervaring
Made in Belgium Made in Belgium
Snelle leveringstermijn 5 tot 8 werkdagen
B2B Levering direct uit fabriek
Kwaliteit voor kleine en grote oplages
Al 35 jaar ervaring
Made in Belgium
MENU
SLUIT

Stalenpakket aanvragen

We laten graag een blijvende indruk na. We doen dat niet enkel door onze producten tot in de puntjes af te werken, maar ook door op een warme en persoonlijke manier te luisteren naar jouw wensen op het vlak van branding en technische communicatieproducten.

Ben je benieuwd naar onze mogelijkheden? Wil je graag eens de look & feel van een bepaald product van dichterbij bekijken? Test je de kleefkracht van een product graag uit? Wil je jezelf overtuigen van de duurzaamheid van onze producten?

Stalenpakket aanvragen?

Wil je graag een gepersonaliseerd stalenpakket aanvragen? Vertel ons wat je precies zoekt, en wij bezorgen een stalenpakket op maat.

Op basis van wat je zoekt en voor welke toepassing je een oplossing zoekt, selecteren we precies die producten die jou interesseren, en bezorgen je een stalenpakket op maat. Branding of Industry, groot of klein, we hebben vast en zeker een sample dat jou zal overtuigen!

Op het stalenpakket hangt een aluminium verrassing, die zeker een blijvende indruk zal nalaten. Een klein geschenk met grote aantrekkingskracht.

Samenwerken?

Zowel qua techniek, materiaal als ontwerp gaan we op zoek naar de beste oplossing om je doelstellingen te bereiken.

* Veiligheid          * Identificatie          * Reglementering          * Branding