Snelle leveringstermijn 5 tot 8 werkdagen snelle leveringstermijn
B2B Levering direct uit fabriek levering direct uit fabriek
Kwaliteit voor kleine en grote oplages kwaliteit
Al 35 jaar ervaring 35 jaar ervaring
Made in Belgium Made in Belgium
Snelle leveringstermijn 5 tot 8 werkdagen
B2B Levering direct uit fabriek
Kwaliteit voor kleine en grote oplages
Al 35 jaar ervaring
Made in Belgium
MENU
SLUIT

Wilms kiest voor Aluscreen naamplaatjes

Logoplaatje
Logoplaatje
wilms-button-010
wilms-button-012
wilms-button-014
wilms-button-015
wilms-button-016
wilms-button-018
wilms-button-019
wilms-button-002
wilms-button-003
Logoplaatje
Logoplaatje
wilms-button-010
wilms-button-012
wilms-button-014
wilms-button-015
wilms-button-016
wilms-button-018
wilms-button-019
wilms-button-002
wilms-button-003

Wilms uit Meerhout produceert sinds 1975 rolluiken, screens, zonneschermen en zonwering, terrasoverkappingen en rolpoorten. Hun producten zijn ook de ideale dragers om via labels of plaatjes de marketing / branding / naambekendheid en -herkenning extra in de kijker te zetten. De labels die tot voor kort gebruikt werden, kwamen vaak los na het poetsen en weerspiegelden niet de kwaliteit waar Wilms voor staat. Een kolfje naar de hand van Aluscreen. Wij luisterden naar hun wensen, stuurden stalen op en maakten zelf ook klant-specifieke stalen op. Het resultaat: 50.000 aluminium branding plaatjes waarbij het logo in het plaatje gestanst is. Het embossed 3D-effect dat zo ontstaat, geeft de labels extra cachet en uitstraling. Perfect voor de schaduwmeesters van Wilms.

Maximaal gebruiksgemak voor Wilms

De plaatjes moeten niet alleen bestand zijn tegen weer en wind, ze moeten ook de kwalitatieve uitstraling van de Wilms-producten bevestigen. Dat betekent dus precisiewerk zodat de labels niet schots en scheef hangen. Om te vermijden dat de plaatjes los zouden komen, werd samen met de klant een hoogkwalitatieve lijmlaag getest en goedgekeurd.

Op de voorzijde van de plaatjes werd een beschermfolie aangebracht waarop een referentiekader gezeefdrukt werd. Dat kader helpt de schaduwmeesters van Wilms om de plaatjes perfect recht te kleven op de profielen van hun producten. Door moules mee te leveren waar het referentiekader naadloos op past, werd het kleefwerk voor de productiemedewerkers nog makkelijker.

Maatwerk in het kwadraat

Wilms maakt een brede waaier aan producten met binnen iedere categorie nog eens diverse varianten. Zo heeft het profiel voor een rolluik andere afmetingen dan het profiel van een terrasoverkapping of rolpoort Dat betekent dat het label per type product op een andere plaats gekleefd moet worden. Door voor elk type profiel een aparte moule te maken, hoeft de productieafdeling bij Wilms enkel nog de juiste moule te plaatsen op het product om het naamplaatje mooi te kunnen hangen.

Precisie sluit snelheid niet uit

50.000 plaatjes één voor één losmaken van een individuele ‘backing’ zou onbegonnen werk zijn en de productie enorm vertragen. Daarom beslisten we op vraag van de klant om de plaatjes op vellen te leveren. De schaduwmeesters van Wilms kunnen de plaatjes vlot en eenvoudig afnemen en op het profiel aanbrengen. Tot grote tevredenheid van de klant, zo bevestigt CEO Erik Wilms: “We zijn uitermate tevreden van de kwaliteit van het geleverde materiaal, onze buttons kleven heel goed. Ook de kwaliteit van de service is uitmuntend: snel en flexibel. Kortom, een partner op wie je kunt bouwen!”

 

Technische gegevens

  • 50.000 plaatjes geborstelde aluminium 0,5mm
  • Drukprocedé: zeefdruk
  • In vorm gestanst
  • Logo in het plaatje gestanst (= embossed, 3D)
  • Hoogkwalitatieve lijmlaag + beschermende folie aan voorzijde

“Het ronde, blauwe, metalen Wilms Punt dat sinds kort op elke onderlat van onze rolluiken en screens schittert, wordt heel positief onthaald door zowel onze dealers als eindklanten, nationaal en internationaal.””

Samenwerken?

Zowel qua techniek, materiaal als ontwerp gaan we op zoek naar de beste oplossing om je doelstellingen te bereiken.

* Veiligheid          * Identificatie          * Reglementering          * Branding