Snelle leveringstermijn 5 tot 8 werkdagen snelle leveringstermijn
B2B Levering direct uit fabriek levering direct uit fabriek
Kwaliteit voor kleine en grote oplages kwaliteit
Al 35 jaar ervaring 35 jaar ervaring
Made in Belgium Made in Belgium
Snelle leveringstermijn 5 tot 8 werkdagen
B2B Levering direct uit fabriek
Kwaliteit voor kleine en grote oplages
Al 35 jaar ervaring
Made in Belgium
MENU
SLUIT

Kite Optics

sfeerbeeld Kite Optics
sfeerbeeld Kite Optics

Het hart en de ziel van Kite Optics: hoge-precisie optische instrumenten voor natuur observatie.

Kite Optics is een Belgische fabrikant van hoge-precisie optische instrumenten voor natuur observatie.

Ze streven naar uitstekende optische prestaties en uitmuntende mechanische kwaliteiten voor hun verrekijkers, telescopen en richtkijkers.

De productie van de instrumenten gebeurt in Japan, maar de laatste afwerkingen en strikte kwaliteitscontroles gebeuren in Jabbeke. Aluscreen deelt de waarden precisie, duurzaamheid en perfecte service met Kite Optics.

Aluscreen maakt zowel gepersonaliseerde naamplaatjes voor op de koffers voor de instrumenten, als gepersonaliseerde naamplaatjes voor op de instrumenten zelf. Ook het lasergraveren van onderdelen gebeurt met de grootste precisie door Aluscreen. Snelheid van levering en betrouwbaarheid van de hoogste afwerking waren doorslaggevende factoren bij de keuze voor Aluscreen.

KITE OPTICS werd in 1992 opgericht door Georges De Putter, geboren in een familie van opticiens te Bornem, België. Op zeer jonge leeftijd had hij al grote interesse voor de verrekijkers en telescopen in zijn vaders optiekzaak. Georges is zelf gepassioneerd door natuur -en vogelobservatie wanneer hij bij zijn ouders aan de slag gaat. Hij focust zich op de observatie-instrumenten en ontdekt een grote vraag vanuit zijn professioneel cliënteel naar betaalbaar materiaal zonder compromis op service en duurzaamheid. Dit zal snel leiden naar de oprichting van KITE Optics, een merk dat vandaag nog steeds steunt op de originele waarden die Georges stelde voor het merk dat vandaag verder wordt gezet door zijn 2 zonen Sebastien en Nicolas.

“We hadden geen leverbetrouwbaarheid meer vanuit het Verre Oosten. Dit speelt ons parten om tijdig naar onze eindklanten te kunnen leveren. ”

Sebastien De Putter

Samenwerken?

Zowel qua techniek, materiaal als ontwerp gaan we op zoek naar de beste oplossing om je doelstellingen te bereiken.

* Veiligheid          * Identificatie          * Reglementering          * Branding