Top

Referenties

“Aluscreen denkt met ons mee en onderzoekt wat het beste materiaal is voor elke toepassing. Ze vragen altijd wat precies onze doelstellingen en verwachtingen zijn en doen voorstellen om het beter te doen.”

Bjorn Van Ryckeghem

“Sinds we met Aluscreen werken zijn de levertijden veel korter. We hadden eigenlijk al langer met hen moeten samenwerken.”

Johan

“De technische processen achter de bedrukkingen zijn voor ons minder belangrijk. Wij willen enkel dat het duurzaam is.”

Wim Buysse

“Ik ben ook heel tevreden van de vorige bestelling. Zowel die grote aantallen labels, echt top en de grote Fiber4Belgium ook”

Iris Suykens

“Ik sta er op jullie te bedanken voor de vlotte samenwerking.”

William Lust

“Ook als er problemen zijn zijn ze makkelijk aanspreekbaar. Vorig jaar was er eens een probleem met de plaatjes die op de poort gekleefd worden. Daarvoor hebben ze de lijmproducent gecontacteerd en alles opgevolgd.”

Evelyne De Meulenaere

“Alvast alweer super bedankt voor de service”

Anoniem - Doorverkoper

"We bestellen voornamelijk aluminiumplaten. We zijn voor een stuk collega van Aluscreen. We hebben een zeer open communicatie. Maar omdat we zeer breed gaan kunnen we niet alles produceren. Soms moeten we dus een beroep doen op collega's die sterker zijn in bepaalde domeinen. Ik vind dat Aluscreen een dynamisch management heeft. Het zijn mensen die er hard voor werken. Ze willen vooruitgaan."

Anoniem - Doorverkoper

"Aluscreen denk echt wel mee met ons. Ze kijken dan ook wat de beste bevestiging is voor de plaatjes, gekleefd of met boutjes. Dan doen ze een test. Qua bedrukking ook hebben ze voorgesteld om dat in te frezen. Drukken is wel goedkoper maar frezen is slijtvast. Daarin helpen ze ons."

Anoniem - Doorverkoper

"Ik heb de plaatjes goed ontvangen alsook het staal. Ze zien er zeer goed uit. Dank voor de vlotte samenwerking!"

Muriel Dubrulle - purchasing